PC reparation – vi repararer din computer uanset mærke!

Uanset om din computer er en stationær eller en bærbar PC, om det er en HP, Lenovo, Acer eller et helt andet mærke, så kan Elektronikreparation.dk hjælpe dig med at reparere pc’en, hvis den er gået istykker.

Vores computer reparation bygger på mange års erfaring med teknisk renovering af elektronisk udstyr.

Har maskinen været udsat for væskespild, fysisk skade, lynskade eller anden kortslutning, har vi den know-how der skal til for at kunne foretage reparation af din computer.
På vores værksted foretager vi en grundig undersøgelse af problemet for herefter at udarbejde et tilbud på reparationen. Såfremt de nødvendige reservedele er på lager, igangsættes reparation af PC’en så snart vi har din accept, ellers bestilles de påkrævede dele hjem og vi informerer dig om den foventede leveringstid.

Elektronikreparation.dk samarbejder med nogle af de dygtigste leverandører i både europa og USA, for at sikre den størst mulige leveringssikkerhed og de bedst mulige priser på reservedele. Vi arbejder løbende på at udvikle vores netværk og relationer til vores samarbejdspartnere for at kunne sikre en optimal service.

Nogle gange kan vi tilbyde at foretage en computer reparation vha. brugte reservedele. Enten som den eneste mulighed, såfremt nye reservedele ikke kan fremskaffes eller som et billigere alternativ. Vi gør naturligvis altid tydeligt opmærksom på det, såfremt genanvendte reservedele indgår i et tilbud – og vi yder selvfølgelig fuld garanti!

Gå direkte til bestil service, hvis du har brug for hjælp, så kontakter vi dig straks for aftale omring det videre sagsforløb vedr. din pc reparation.

Tags: PC reparation, computer reparation

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/6 (12 votes cast)
PC reparation - vi repararer din computer uanset mærke!, 4.4 out of 6 based on 12 ratings
Del denne side!

Comments are closed.